Певицата Мария Илиева заяви, че е готова за брак, но

...
Певицата Мария Илиева заяви, че е готова за брак, но
Коментари Харесай

Мария Илиева: Да, готова съм за брак с Междуречки!

Певицата Мария Илиева съобщи, че е подготвена за брак, само че самодейността въпреки всичко принадлежи на мъжа до нея
В свое изявление пред Би Ти Ви Мария Илиева призна, че е подготвена за брак с колегата си Александър Междуречки. Двамата са дружно от 2 години и нещата сред тях се развиват хармонично. Плод на тяхната обич е щерка им София, която през юни ще навърши 1 годинка. Илиева има и по-голям наследник Александър от предходната си връзка с младока Георги.

В изявлението Мария Илиева показа, че в сантименталните й показа мъжът е този, които предлага брак на половинката си. „ Не че ми е толкоз значимо или пък на всяка цена… Готова съм да се омъжа за този човек “ – призна певицата.

С това тя отговори на въпроса дали пръстенът, който носи на безимения си пръст е годежен. Бижуто направи усещане при присъединяване й в „ Като две капки вода “. Оказа се, че пръстенът е нормално украшение, който добавя театралния й тоалет.

И въпреки всичко Мария Илиева призна, че не би имала нищо срещу в случай че на мястото на бижуто надене брачна халка. Хора от екипа в студиото признават, че по време на изявлението участвал и Александър Междуречки, който придружавал половинката си дружно със сина й Александър. Нямаме данни какви мисли са минали през главата на кавалера по време на изявлението с избраницата му.
Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР