Певицата Мария Грънчарова доста бързо забрави съпруга си, с когото

...
Певицата Мария Грънчарова доста бързо забрави съпруга си, с когото
Коментари Харесай

Хитруша! Мария Грънчарова още не се е развела, а вече се фука с младо гадже

Певицата Мария Грънчарова много бързо не помни брачна половинка си, с който прекара повече от 25 години , разбра HotArena .

Наскоро гръмна новината, че Мария Грънчарова е в развой на бракоразвод с някогашния началник на Мтел Венцислав Иванов . Двамата подписаха брак през 1999г. и бяха една от най-стабилните и ексцентрични всемирски двойки. Но певицата даже не изчака финала на бракоразводното дело, с цел да се покаже на разположение с нов мъж.

Наскоро тя е била видяна в компанията на юноша на не повече от 30 години в столично заведение. Видимо и на двамата ми е било извънредно прелестно да бъдат дружно. А младежът се показал като изключителе благородник и не спирал да целува ръката на Грънчарова . Нейната усмивка до уши пък издавала, че това внимание й е изключитлно прелестно.

Близки на Мария споделят, че поддържат новата й връзка , макар огромната възрастова разлика. Причината е, че за първи път те я виждат толкоз щастлива след загубата на татко си. След броени седмици певицата ще бъде публично разведена жена и ще може свободно да се отдаде на новата си връзка, написа " Таблоид ".

Разводът сред Грънчарова и Иванов бе разгласен като единствен вероятен излаз на дългогодишния брак още предходната година. Съпрузите години наред се опитваха да скрепят любовта си с романтика в огромни дози. само че очевидно всичко към този момент е окончателно изгубено...
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР