Певицата Мариана Попова не изключва опцията да слезе от сцената

...
Певицата Мариана Попова не изключва опцията да слезе от сцената
Коментари Харесай

Мариана Попова спира да пее

Певицата Мариана Попова не изключва опцията да слезе от сцената скоро, с цел да сътвори семейство с Веселин Плачков. "Изведнъж аз започнах да пребивавам. Наистина. И това ми е толкоз задоволително, че някой ден може и да спра да пея. ", споделя пред bTV изпълнителката на "Аз съм обич ".

Мариана се среща с харизматичния артист от Плевен преди две години на откриването на пешеходна пътека край язовир „ Кърджали “. Първоначално връзките им са единствено другарски, а Весо й е признателен, че му оказва помощ в тежък интервал. Бил отчаян като човек на изкуството и имал потребност от поддръжката на сродна днуша. Искрата посред им пламнала много откакто Мариана се раздели с дългогодишния си сътрудник Ханес, а звездата от "Дамасцена " постави завършек на своя брак. От него Плачков има дъщеричка Андрея, а за Попова най-скъпото нещо от връзките й с италианския сомелиер остана 7-годишната Мария-Магдалена.

В изявление за идното издание на "Търси се " Плачков дефинира Мариана като най-близкия си човек и прецизира, че е сложен темперамент и да се живее с него е същинско предизвикателство. Любимата му обаче е безапелационна, че не би трансформирала безусловно нищо в него и е повече от щастлива.

Източник: Monitor
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР