Певицата Ивана ще се включи ударно в новия епизод на

...
Певицата Ивана ще се включи ударно в новия епизод на
Коментари Харесай

Ивана се намърда ударно в Гласът на България

Певицата Ивана ще се включи стремително в новия епизод на " Гласът на България “ – тази неделя от 20:00 ч. по bTV, като се окаже в неприятна обстановка с автомобила си. Водещият Иван Тишев пък ще се причисли към тима на изненадващите, след Орлин Горанов и Никоаос Цитиридис от последния епизод и ще посрещне в музикалното си студио млада участничка, доведена от приятеля си. Вместо предстоящото от нея предложение за брак, тя ще получи новината, че е утвърдена за кастингите на мрачно в " Гласът на България “, което персонално ще й заяви самият Иван Тишев.

Професионален актьор с над 30-годишна страхотна кариера по света, с дългогодишни участия в парижките кабарета и в операта в Кайро, ще впечатли четиримата треньори с магично многоезично осъществяване, което ще се окаже и първото й излизане досега пред българска аудитория.

Друг парижки претендент за купата " Гласът на България “ ще покори сърцата на всички в залата и пред екраните с неповторима персонална история за силата на музиката, която самичък усетил и видял с очите си, около болната си майка. Нейната обичана певица е Силви Вартан, а когато преди време изпаднала в кома, синът й всеки ден й пеел нейните песни до леглото й. Когато се събудила, тя ясно помнела неговия глас и песните, които й е пял, и с помощта на музиката се възстановила. Емоционалното осъществяване и гласът на този участник несъмнено ще влияе и на четиримата треньори, а когато DARA се обърне, с цел да го види, с изненада ще откри огромна образна аналогия сред него и ерген №2– Евгени Генчев.

Спонтанно запят рефрен на сцената, а точно - " мен в случай че нямаш, значи нямаш нищо “, ще предизвика Мария Илиева да попита DARA, дали знае кой е написал тази ария за нея. Ще се окаже, че Миро е създателят, а в символ на признателност към вдъхновението, което е той за Мария и за още доста български реализатори през годините, тя ще се качи на сцената на " Гласът на България “ и ще извърши неговата ария " Убиваме с обич “.

В неделния епизод доста опитни и страхотни реализатори ще се редуват с изключителни млади гласове, които ще изумят треньорите със своя финес, мярка и прохлада. За някои от тях треньорите даже ще се " поскарат “ и още веднъж ще прибягнат до преимуществото, което им дава СУПЕР БЛОК БУТОНА, а след една от " успехите си “ Мария с голямо удовлетворение ще покаже своя " танц на успеха “.

Точно в 20:00 ч. в неделя по bTV ще прозвучи и емблематичната ария от обичания сериал " АЛФ “, която ще даде радостно начало на новия епизод на " Гласът на България “, а за още извънредни срещи и ужасно въодушевление не пропускайте и епизодите на " Гласът зад кадър “ на glasat.btv.bg и в каналите на шоуто в обществените мрежи.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР