Певицата и актриса Дженифър Лопес обяви, че издава продължение на

...
Певицата и актриса Дженифър Лопес обяви, че издава продължение на
Коментари Харесай

Дженифър Лопес издава продължение на албума си This is Me

Певицата и актриса Дженифър Лопес разгласи, че издава продължение на албума си " This is Me " от 2002 година, съобщи Ройтерс.

Новата продукция ще се споделя " This Is Me... Then " и е планувано да се появи на пазара през 2023 година, оповестява Българска телеграфна агенция.

53-годишната изпълнителка показа видео в обществените мрежи, в което пресъздава обложката на албума от 2002 година - облечена е в розови блуза и шапка, преди да се появи в сегашната си визия. През цялото време Лопес споделя: " Това съм аз тогава... това съм аз в този момент ".

Албумът от 2002 година, в който са включени шлагери като " Jenny from the Block " и " All I Have ", е въодушевен от връзката на Дженифър Лопес с артиста Бен Афлек. Двойката, известна и като " Бенифър ", тогава разгласи годежа си. Сватбата обаче беше анулирана през 2003 година и няколко месеца по-късно Лопес и Афлек се разделиха.

Любовта им се възроди предходната година и те се ожениха това лято.

В обявата си в Инстаграм Лопес показва, че в новия албум ще има 13 песни, като една от тях е със заглавие " Dear Ben pt. ll ".
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР