Певицата Глория Естефан разкри, че когато е била на 9

...
Певицата Глория Естефан разкри, че когато е била на 9
Коментари Харесай

Глория Естефан: На 9 години бях изнасилена от близък на майк...

Певицата Глория Естефан разкри, че когато е била на 9 години е била изнасилена от човек, на който майка й имала доверие, заяви Асошиейтед прес, представена от Българска телеграфна агенция.

Кубинско-американската суперзвезда приказва за първи път обществено за насилието и за последствията от него в епизод от шоуто във Facebook " Red Table Talk: The Estefans``, излъчено в четвъртък.

" Той беше родственик, само че не непосредствен родственик. Беше във властова позиция, тъй като майка ми трябваше да ме запише в неговото музикално учебно заведение и той незабавно стартира да й споделя какъв брой съм надарена и по какъв начин се нуждая от особено внимание. Тя смяташе, че имаме шанс, че той ми обръща такова внимание ", сподели певицата.

Естефан, която е родена в Куба и се мести в Маями, Флорида със фамилията си като малко дете, направи разкритието в шоуто, в което взе участие и телевизионната водеща Клеър Кроули. В епизода " Предадени от възрастни, на които имаме доверие ", тя показа, че била изнасилена като дете от духовник.

В наличието на щерка си Емили Естефан и племенницата Лили Естефан, певицата сподели, че " 93 на 100 от насилените деца познават и имат доверие на насилниците си и аз знам това, тъй като съм една от тях ".

Тя не сподели името на насилника си, само че показа по какъв начин се опитвала да го спре. " Казах му - това не трябва да се случва, не можеш да правиш това ". А той отвърна: " Баща ти е във Виетнам, майка ти е сама и ще я убия, в случай че й кажеш ", сподели Естефан. " Знаех, че това е полуда, тъй като нито за миг не съм си мислила, че всичко това се случва по моя виновност. Знаех, че този мъж е вманиачен и по тази причина си мислех, че може в действителност да нарани майка ми ". Естефан разкри, че поради претърпяното косата й почнала да пада. Един ден не издържала, отишла измежду нощ при майка си, събудила я и й разказала какво се случва. Майка й съобщила в полицията, само че оттова я посъветвали да не повдига обвинявания, тъй като страданието, което щяла да аргументи на детето си при свидетелските показания, щяло да е още по-вредно.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР