Певицата Есил Дюран участва в кулинарното риалити "Черешката на тортата"

...
Певицата Есил Дюран участва в кулинарното риалити "Черешката на тортата"
Коментари Харесай

Есил Дюран: Все още не ми се получава пустият крем карамел

Певицата Есил Дюран взе участие в кулинарното риалити "Черешката на тортата " и впечатли всички с уменията си в кухнята.

Есил придвижи гостите си в Ориента със своята вечеря от Близкия Изток, който, както тя самата споделя, ѝ е в кръвта.

Каква стопанка е певицата зад камерите, обича ли да посреща посетители вкъщи и кое е ястието, което не ѝ се получава, разберете от изявлението с Есил Дюран за Vesti.bg.

- Коя манджа свързваш с детството си?

- Траханата постоянно присъстваше на масата за закуска, а също и царевична каша със сирене или по-скоро с домашни овнешки пръжки. Много необичайно, само че беше доста вкусно.

- Кое беше първото нещо, което сготви сама?

- Мисля, че беше една баница или тутманик. Бях в шести клас и доста се фуках, че го върша.

- Обичаш ли да посрещаш посетители вкъщи?

- Твърде постоянно сготвям за други, с цел да кажа, че обичам да посрещам посетители или съм от хората, които прелестно поддържат връзка със самия себе си (смеe се). Рядко отивам на посетители, по-често приятелите ми идват при мен.

- Кой е най-големият ти минус като стопанка?

- Стремежът ми да съм съвършена. Често съм пъклен напрегната и изнервена от приготовленията. Иска ми се да не одобрявам това като ангажимент и да се любувам повече на вечерята и приятните диалози.

- Кажи ни рецептата за обичаната ти бърза и вкусна закуска?

- Любимата ми закуска е две яйца на очи с малко добавена варена шунка и два-три резена домат. Скромничко, само че пък на мен доста ми харесва и дълго време ме държи денем.

- Храната, която обичаш, само че не си разрешаваш постоянно, е...

- Обичам всевъзможни баници, спагети, пици и турските им разновидности, само че виждам да се лимитирам до един-два пъти в месеца. Обожавам една малинова торта и като ми писне доста изяждам две части и блествам цялата.

- А кое е ястието, което не би пробвала повторно...

- Преди години бях в екип с филипинци и те постоянно сервираха чорба от съсирена кръв. Няма по-странно нещо за ястие. Опитах един път, само че не бих повторила.

- В "Черешката на тортата " най-трудно ти беше...

- Доста неща в действителност ме затрудниха за моя огромна изненада. Липсата на действително време за готвене, имаше много детайлности и изявленията.

- В кухнята най-добре умееш....

- Да сготвям риба. Бързо, вкусно и здравословно.

- Ястието, което не ти се получи от първия път, е...

- И към момента не ми се получава пустият крем карамел, а доста го обичам и би трябвало отново да опитам.

Вижте по какъв начин се оправи с готвенето Есил в "Черешката на тортата " и с какво изненада гостите си във видеото горе. Ако сте пропуснали епизод от предаването, може да го гледате в Nova Play.

Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР