Певицата Деси Добрева гостува в студиото на тази сутрин, за

...
Певицата Деси Добрева гостува в студиото на тази сутрин, за
Коментари Харесай

Какво подготвя Деси Добрева за спектакъла си "Пустоно младо"?


Певицата Деси Добрева гостува в студиото на " тази заран ", с цел да показа какво приготвя за спектакъла си " Пустоно младо " на 2 юни в София.

Добрева показа за празника 1 юни, че обичаната й детска песничка е " Оранжева ария ", като не пропусна да запее в ефир емблематичните лирики " Оранжево небето, оранжево морето ".

Певицата показа, че обичаната ария на детето й е " Кавал свири ", която Добрева ще извърши на спектакъла си " Пустоно младо ".

Добрева сподели още, че на събитието ще има и хоротеката - безусловно същото като дискотека, само че надиграване с хора.

" Фестивалът " Вечер на носията " желаех да го направя за една вечер, с цел да може София " да избяга " от София ", сподели Добрева.

" Всеки може да пристигна с носия или да се преоблече на място. Аз също ще облека носия от Южна България, Пиринско. на концерта ще има неповторими кукери от Благоевградско ", добави тя.

" Ще създадем същински нестинарски обред онлайн с жарава ", показа Добрева.

" С Петя Панева през вчерашния ден репетирахме за първи път – неповторима е ", сподели певицата за победителката в " Гласът на България ".

" Ние сме над 170 индивида към този момент, като има и посетител реализатори, които ще останат изненада ", издаде тя.

Вижте какво още показа Деси Добрева във видеото.

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за и!

Бъдете с нас и във и!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР