Певицата Бритни Спиърс осъди в дълго послание в социалните мрежи

...
Певицата Бритни Спиърс осъди в дълго послание в социалните мрежи
Коментари Харесай

Бритни Спиърс: Семейството и приятелите ми ме убиха

Певицата Бритни Спиърс осъди в дълго обръщение в обществените мрежи 13-годишното настойничество, упражнявано основно от татко ѝ поради психологичните ѝ проблеми, заяви Агенция Франс Прес.

Попечителството беше учредено през 2008 година Неговият край бе комплициран със правосъдно решение през ноември предходната година. Упражняваше го Джейми Спиърс, бащата на Бритни, прецизират от Дарик.

40-годишната поп звезда разкри, че той е злоупотребявал с дадените му пълномощия, най-вече като ѝ е пречел да махне контрацептивната си серпантина, с цел да роди още деца.

След края на попечителството Бритни се омъжи и забременя от брачна половинка си Сам Асгари, който е на 28 години. Двойката обаче заяви напролет, че тя е изгубила бебето.

В 22-минутeн аудиозапис, оповестен в YouTube в неделя вечерта, Бритни Спиърс споделя тъжно за 13-те си години живот под " контрола " на татко си, с безмълвното единодушие, съгласно нея, на майка ѝ, брат ѝ и приятелите ѝ.

Тя упреква фамилията и приятелите си, че са я " умъртвили безусловно ". Изпълнителката счита, че татко ѝ Джейми Спиърс я е " наказвал " през 13-те години на настойничество, като ѝ е пречел да " вижда който и да било и да споделя каквото и да било ". Така околните ѝ са ѝ внушили, че не съставлява нищо. " И аз го одобрявах ", приключва Бритни Спиърс.

В петък Бритни издаде първата си ария от шест години в дует с английската легенда Елтън Джон, озаглавена " Hold Me Closer ". Последният албум на Бритни Спиърс е от 2016 година - " Glory ".

Попзвездата, която има няколко международни шлагера, измежду които " Baby One More Time ", не е давала изявление от години и рядко се появява обществено.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР