Певицата Биляна Лазарова, по-известна като Биляниш, се показа без капка

...
Певицата Биляна Лазарова, по-известна като Биляниш, се показа без капка
Коментари Харесай

Чисто натурална: Биляниш се показа без капка грим от фитнес залата

Певицата Биляна Лазарова, по-известна като Биляниш, се появи без капка грим от фитнеса незабавно след изтощителна подготовка по спортно екипче. В лицето несъмнено наподобява доста изпита и пребледняла.  

Ако съдим по фотосите ѝ в Instagram, моделката употребява много макиаж, който толкоз я трансформира образно, че напряко става нов човек. Очевидно е, че още от дребна тя желае да се прави на по-зряла, само че без толкоз смазки по лицето си е много по нежна и красива.

 Instagram

Виж още: И той си пада по по-зрели дами? Виктор Стоянов се награби с оборотна фолк певица

През 2017 година Биляна бе провъзгласена за най-красивата тийнейджърка в света на състезанието Miss International Teen Princess в Тайланд. Тогава тя е единствено на 16 година Това несъмнено я изстрелва доста напред в развиването ѝ. През годините инфлуенсърката е имала много проблеми с килограмите, като даже е била диагностицирана с булимия. 

Виж още: Истински абсурд: Радинела Чушева се прави на праведна християнка

След раждането на сина си и тежката меланхолия тя още веднъж се активизира да влезе в топ форта – несъмнено тренировките в залата дават резултат. В момента тя сама се грижи за детето си и не среща никаква помощ от бащата ММА боеца Ангел Исакиев, защото незабавно след раждането те се разделят. По думите ѝ точно той е станал причина да се утежни здравословното ѝ положение.

Изображение: https://www.instagram.com/b_lyanish/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР