Певицата Адел обяви намерението си да направи нова пауза в

...
Певицата Адел обяви намерението си да направи нова пауза в
Коментари Харесай

Адел спира с пеенето, ще учи английска литература

Певицата Адел разгласи желанието си да направи нова пауза в музикалната си кариера, с цел да получи тапия по британска литература, заяви DailyMail, съобщи " Сега ". 34-годишната английска звезда, която пусна музикалния видеоклип към новата си ария I Drink Wine в сряда, споделя, че ще се заеме с учене след спектаклите си в Лас Вегас през ноември. " След Вегас доста желая да взема тапия по британска литература. Ако не бях съумяла с пеенето, мисля, че сигурно щях да стана учителка. Струва ми се, че би ми харесало да преподавам британска литература ", отбелязва тя.

Adele has revealed plans to study for an English literature degree after telling fans she regrets missing out on the university experience

— The Times and The Sunday Times (@thetimes)

The Sun цитира певицата, която дава отговор на въпроси на фенове по време на фен-среща в Лос Анджелис. Тя споделя, че употребява пристрастеността си към британската литература и в това, което прави, само че не е същото, както в случай че имаше тапия. " Бих желала да съм ходила в университет, бих желала да имам този опит ", споделя тя. Адел изяснява още, че в този момент няма да посещава университет, а ще премине курс онлайн с учител: " Това е проектът ми за 2025-а. Просто с цел да получа подготовка. "

През януари тази година певицата анулира концерт в Лас Вегас едвам 24 часа преди началото му. Тя заяви в обществените мрежи, че не може да излезе на сцената, тъй като част от техническия ѝ екип се е разболял от ковид. По-късно се появи информация, че сътрудниците на Адел са в добра форма и са на линия, а същинската причина за анулирането на проявата е подмолен скандал сред поп дивата и дизайнерката, декорирала сцената, защото певицата не била удовлетворена от работата ѝ. През юли Адел написа в Инстаграм, че концертите са отсрочени за ноември, като благодари на почитателите " за търпението " и даде обещание, че ще бъде обещано преимущество на тези, които към този момент са имали билети за шоуто в Лас Вегас при започване на годината.

" Думите не могат да обяснят какъв брой съм възторжена, че най-сетне мога да разглася тези пренасрочени шоута. Наистина бях с разрушено сърце, че трябваше да ги отменя… Сега знам, че за някои от вас това беше извънредно решение от моя страна и постоянно ще скърбя за това, само че ви убеждавам, че беше само вярното. Да бъда с вас в такова интимно пространство всяка седмица е това, което най-вече съм желала, и ще ви дам най-хубавото от себе си. Благодаря ви за търпението, обичам ви ", означи е със сърчице певицата постинга си в обществената мрежа.

Адел наподобява необикновено блестяща в най-новия си клип, в който се носи с блян по река, до момента в който отпива розе, а мъже без ризи лудуват във водата към нея. Песента е от последния албум на Адел, " 30 ", който излезе на 19 ноември 2021 година Преди него певицата направи шестгодишна пауза в кариерата си, през която се оправи с бракоразвод и с наднорменото си тегло.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР