Певицата Адел грабна три награди, в това число силно желания

...
Певицата Адел грабна три награди, в това число силно желания
Коментари Харесай

Адел е голямата победителка в британските музикални награди

Певицата Адел сграбчи три награди, включително мощно стремежи приз за най-хубав албум на годината, на церемонията по връчването на английските музикални оценки БРИТ, съобщи Франс прес.

Адел бе отличена за четвъртия си студиен албум "30 ". Освен това тя завоюва премиите за ария на годината с шлагера "Easy on Me " и за реализатор на годината.

Другата огромна английска поп звезда Ед Шийран завоюва наградата за автор/композитор на годината, а младата американка Оливия Родриго стана най-хубав интернационален реализатор.

На вчерашното издание в Лондон за пръв път нямаше обособени награди за мъже и дами. Половото разделяне на категориите бе отстранено, с цел да бъдат отличавани артистите "само за работата и музиката си ", обясниха уредниците.

"Разбирам за какво смениха името на тази премия, само че в действителност ми харесва да бъда жена, изпълнителка, в действителност ", съобщи Адел под аплодисментите на публиката в "О2 Арена ".

Британецът Сам Смит, който не се счита нито за мъж, нито за жена, не взе участие в миналогодишните награди с претекста, че не попада в нито една категория, добавя Българска телеграфна агенция.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР