Певецът Явор от Gravity Co е имал хероин в кръвта

...
Певецът Явор от Gravity Co е имал хероин в кръвта
Коментари Харесай

Съдебна експертиза: Явор от Gravity Co е имал хероин в кръвта си

Певецът Явор от Gravity Co е имал хероин в кръвта си, когато е умрял. Физико-химичната експертиза, направена от ВМА на база проби от косми, кръв и черен дроб, посочила, че изпълнителят редовно, най-малко в последните три месеца, е употребявал опиати . Това съобщи представителят на Софийската районна прокуратура Невена Зартова пред " Телеграф ".
Тя беше безапелационна, че няма данни за принуждение върху Явор Захариев.
През уикенда сестра му, в който твърди, че брат й е бил преби. Тя беше безапелационна, че той не е употребявал опиати. Медицинските експертизи обаче опровергаха думите й.
Явор Захариев беше открит при започване на месеца в безпомощно положение с разрушен нос, отекли и подути крака. Първоначално имаше версия, че е бил пребит, само че тя бе опровергана от лекарите в " Пирогов ". Малко преди да изпадне в кома, вокалистът на Gravity Co е бил посетен от проверяващи. Със знаци им дал отговор на въпроса " Бит ли си ", като изрично е оповестил " Не ".
. Лекарите неотложно са назначили аутопсия и експертизи. Физико-химичното проучване сподели, че артистът се е дрогирал в последните три месеца с хероин, а в пробите от кръвта му, космите и черния дроб е имало следи и от морфин и други упойващи субстанции, сочат документите.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР