Певецът Миро няма да стане скоро баща, пише клюки.бг. Съпругата

...
Певецът Миро няма да стане скоро баща, пише клюки.бг. Съпругата
Коментари Харесай

Миро от Каризма надали скоро ще е баща

Певецът Миро няма да стане скоро татко, написа злословия.бг.

Съпругата му Ели изрично отхвърля да забременее, настояват всичките й близки. Бизнесдамата нямала никакво предпочитание да има дете. Тя била толкоз заета с работа, че въобще не я вълнувало дали ще стане в миналото майка или не.

Въпреки че чукна 40-те, у Елица към момента не се били пробудили никакви майчински усеща. Напротив, тя непрекъснато се дразнела от шума, който децата й причинявали, когато минава около тях. Миро бил на тъкмо противоположния полюс. 41-годишният поп реализатор към този момент си мечтаел по какъв начин гушва своята рожба и по какъв начин тя наподобява на него.

Дори се приказва, че артистът поради това се оженил. Той е с Ели от доста години, само че с цел да я накара да си имат най-сетне бебе, решил да се венчае за нея. И това обаче не трогнало доста бизнесдамата. Тя продължавала да няма предпочитание за деца и непрестанно си търсела оправдания, че не му е в този момент времето.

Най-редовното, с което излизала, било обвързвано с другите им дестинации. Макар да са женени от година, Мирослав и Елица не престават да живеят в разнообразни страни. Нежната половинка от двойката се подвизава в Англия, където има верига от фешън магазини. Певецът пък е ангажиран с кариерата си в България.

На Миро обаче почнало да му писва от това състояние. Той съществено сложил въпроса пред жена си докога ще живеят по този начин. Каризмата не одобрявал тази обстановка, в която нямат дете и даже не живеят дружно. Всичко това може да докара до сериозен скандал в тяхното семейство и да коства взаимното им благополучие.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР