Певецът и актьор Джаред Лето ще продуцира биографичен филм за

...
Певецът и актьор Джаред Лето ще продуцира биографичен филм за
Коментари Харесай

Джаред Лето ще играе Карл Лагерфелд в нов биографичен филм

Певецът и артист Джаред Лето ще продуцира биографичен филм за Карл Лагерфелд и ще играе основната роля, заяви WWDа, съобщи NOVA.

„ Чувствам, че моментът е настъпил и Карл ще се гордее с това, което вършим “, сподели Лето пред WWD.

Когато Джаред за първи път срещнал Лагерфелд, той му споделил: „ Знаеш ли, един ден ще би трябвало да те играя във филм “. Лагерфелд утвърди с думите: „ Само ти, скъпи мой, единствено ти “.

Все още не е известно по кое време ще стартират фотосите. Подробности за сюжета не са разкрити. На въпроса дали филмът ще бъде любовна история, Лето отговори: „ Има доста линии за проучване. Кариерата на Карл продължава повече от 50 години, тъй че както в персонален, по този начин и в професионален проект, той е бил непосредствен с доста хора. Мога да кажа, че ще се фокусираме върху основни взаимоотношения, които отразяват разнообразни аспекти от живота му ”.

Водещи на кино лентата ще бъдат хора от близкия кръг на именития дизайнер: Пиер Паоло Риги, основен изпълнителен шеф на Karl Lagerfeld от 2011 година, Каролайн Лебар, старша вицепрезидентка по имиджа и връзките в Karl Lagerfeld, която 35 години бе до дизайнера и го съветваше по въпросите на пресата, и Себастиен Жондо, който работи две десетилетия като персонален помощник и телохранител на дизайнера.

„ Карл беше основател. Той беше фешън дизайнер, беше фотограф, беше художник. За него няма едно определение. Той беше креативна мощ “, сподели Лето.

Въпреки че името Лето се свързва повече с Gucci, той постоянно пресичаше пътищата си с Лагерфелд. Например в Сен Тропе, където дизайнерът прекарваше по няколко седмици всяко лято, а също и като посетител на някои от ревютата на Chanel. Лето означи, че креативният шеф на Gucci Алесандро Микеле също му е споделил за Лагерфелд.

„ Алесандро в действителност работи с Карл към пет години във Fendi и постоянно е имал най-хубавите неща да каже за него “, сподели Джаред.

По-рано стана известно, че балът Met Gala през 2023 година ще бъде отдаден на Карл Лагерфелд и неговата работа. Дизайнерът умря през 2019 година на 85-годишна възраст.

Джаред Лето е прочут със своите радикални кино трансформации. Например, той отслабна с 18 кг за ролята на транссексуална жена във кино лентата " Клубът на купувачите от Далас ", а във кино лентата " Къщата на Гучи ", в противен случай, изигра цялостния и плешив Паоло Гучи (тук обаче всичко се получи с грим).
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР