Петя Буюклиеав ще бъде гвоздеят на тазгодишното издание на имитаторското

...
Петя Буюклиеав ще бъде гвоздеят на тазгодишното издание на имитаторското
Коментари Харесай

Петя Буюклиева гушва 30 бона от „Капките“

Петя Буюклиеав ще бъде гвоздеят на тазгодишното издание на имитаторското предаване „ Като две капки вода “. Естрадната звезда склонила да изгрее в шоуто против хонорар от 30 000 лв., разбра HotArena.

Продуцентите на предаването за трета поредна година отправяли покана към Петя да се включи във формата. Досега тя отклонявала офертите, тъй като парите, които й предложили, й се коствали обидно малко, а също така смятала, че щяла да се впише по-добре в компанията на журито, а не на елементарните участници, писа „ Ретро “.

Данчето Христова по какъв начин журира?! Защо аз да не мога?! “, коментирала естрадната легенда.

След като обаче видяла, че шоуто си върви и без нея и претенденти за сцената му постоянно има, Буюклиева отстъпила и се навила да подпише контракт, само че поискала да получи същия хонорар като на колежката си Марги Хранова, която се включи в миналогодишния сезон. Петя обаче сигурно щяла да мъти водите на съперниците си, за разлика от смирената Маргарита.

Червенокосата певица е известна с буйния си манталитет и нееднократно е нажежавала атмосферата в тв ефира. В последното десетилетие тя съвсем няма концертни участия, за разлика от сътрудниците си в естрадния отрасъл, които не стопират да вършат турнета у нас и в чужбина и се устоя най-вече посредством риалити формати.

Има паметно присъединяване в „ Музикална академия “, където изпадна в рецесия на сцената, разплака се и стартира да буйства поради това, че бе получила най-ниския избор. После влезе и в „ Биг Брадър Ол Старс “, където влезе в остра борба с Тодор Славков. По-късно се включи и в „ Звездни стажанти “ и тогава скъса нервите на по-младата си колежка Рут Колева и скандалната тв водеща Албена Вулева, с които едвам не стигнаха до физическа разпра.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР