Петролул спечели с 1:0 гостуването си на Арджеш и завърши

...
Петролул спечели с 1:0 гостуването си на Арджеш и завърши
Коментари Харесай

Пашов не игра при победа на Петролул

Петролул завоюва с 1:0 гостуването си на Арджеш и приключи постоянния сезон в румънското състезание с 38 точки. Георги Пашов не беше в групата на отбора от Плоещ, който прекъсна серия от 4 следващи загуби. Единственото попадение в дуела означи Георге Грозав в 40-ата минута. Бившият румънски национал се разписа след асистенция на Кристиан Иробисо.

Петролул е на 8-о място в класирането с 36 точки, а Арджеш е на предпоследната 15-а позиция с 27 точки. Бившият тим на Мартин Райнов няма победа в Суперлигата от края на отомври и е в най-слаба форма от всички сформира в шампионата.

В дербито на кръга лидерът Фарул се наложи с 2:1 над Рапид (Букурещ) и събра 64 точки преди старта на пейофите. Антонио Сефер откри в интерес на Рапид в 14-ата минута, а в 21-ата Андрей Артеан възвърне равенството. Победата за отбора от Констанца донесе 17-годишният Адриан Мазилу с попадение в 50-ата минута. При триумф Рапид щеше да изпревари Университатя (Крайова), само че в този момент финишира постоянния сезон на 5-о място.

Снимки: prosport.ro

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР