Петролът сорт Брент, който е водещ при ценообразуването в Европа,

...
Петролът сорт Брент, който е водещ при ценообразуването в Европа,
Коментари Харесай

Петролът сорт Брент отбеляза силно понижение

Петролът вид Брент, който е водещ при ценообразуването в Европа, поевтиня във вторник, обръщайки растежа от предходния ден, в миг, в който вложителите прибират част от облагите, насъбрани през последните сесии и на фона на опасения за световното икономическо развиване и търсене на горива подбудени от опцията Управлението за федерален запас (УФР) на Съединени американски щати да продължи да води политика на увеличение на главните лихвени проценти, съобщи Ройтерс. Утре се чака да излязат протоколите от последното съвещание на УФР, които ще дадат по-ясна визия за настроенията в централната банка на най-голямата международна стопанска система.

Така цената на сорта Брент в ранната азиатска търговия записа спад от 96 цента или 1,1 на 100 до 83,11 $ за барел, съобщи Българска телеграфна агенция.

Фючърсите на американския лек недопечен нефт за март, които изтичат във вторник, останаха непроменени на 76,34 $ за барел. Вчера контрактът не бе търгуван поради отбелязването на респект към първия президент на Съединени американски щати Джордж Вашингтон. Априлските фючърси на сорта нарастнаха с 2 цента до 76,57 $ за барел.

Някои анализатори настояват, че цените на петрола може да се повишат през идващите седмици заради незадоволително предложение и възобновяване на търсенето, макар покачванията на лихвените проценти в Съединени американски щати, предава Ройтерс.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР