Петричанинът Димитър Пашов, служител на ТОЛ системата , е обявен

...
Петричанинът Димитър Пашов, служител на ТОЛ системата , е обявен
Коментари Харесай

В Struma.com! След акция на ГДБОП край Благоевград! Обявиха за издирване беглеца от сделката с над 10 кг канабис, ТОЛ служителя Д. Пашов от Петрич

Петричанинът Димитър Пашов, чиновник на ТОЛ системата, е разгласен за национално търсене. Пашов е един от наркотрафикантите,които бяха хванати преди няколко дни в региона на бензиностанция "Газпром " край Благоевград,но съумя да се измъкне от хайката на ГДБОП и дни наред се укрива. Пашов е минал през прилежащи на бензиностанцията обекти,тичайки и носейки в себе си торба и яке., описаха единствено пред Struma.com осведомени.

Бягството му е запечатано от охранителните камери в обектите.Незабавно в дома му бяха изпратени служители на реда, с цел да го търсят, само че от него няма диря трети ден.. Вчера него юрист е пуснал от негово име отпуска от 6 месеца. Законът го разрешава и без значение от проявата си ТОЛ служителят Пашов желае да резервира работното си място.

Припомняме,че преди дни при акция на антимафиотите край бензиностанцията на "Газпром " измежду бял ден бяха арестувани синът на ексшефа на работа "Земеделие " и негов втори братовчед. При обиск в единия от колите,с които трафикантите пътували са открити торби с над 10 кг изсъхнал канабис, предопределен за трафик в страната.

Пашов -младши и Боби,така се споделя вторият задържан, попаднали в клопката,а Димитър е съумял да избяга. Димитър Пашов е наследник на брата на някогашния шеф на службата по земеделие Илия Пашов - Васил, който се занимава със земеделие, и попадна под ударите на следствие на европейската прокуратура за харченето на евросубсидии, който през годините е получавал.

В това следствие е и земеделският началник Илия Пашов, който при акцияв службата му бе арестуван и отведен в полицията,заедно с още фермери, земеделци и негови чиновници. 8 души попаднаха в ареста за часове,за да бъдат разпитвани. Веднага след случая Илия Пашов депоризира доклад за овакантяване на службата,която ръководеше.

Синът му хванат в наркосделката е прочут на ченгетата в Петрич, поради постъпваща оперативна информация,че популяризира опиати. " Пашовите ",така са известни синовете на братята Илия и Васил в Петрич, където от дълго време се приказва за активността им.

Днес изтича 72 часовото задържане на сина на Илия Пашов и братовчед му,съдът ще гледа мярката им за неотлонение. При обиск в дома на Боби бяха открити следи от канабис, както и машината,с която са опаковали пакетите,превозвани по трасето Петрич-София.

Петя Георгиева

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР