Петото поколение на Cherokee бе пуснато за първи път през

...
Петото поколение на Cherokee бе пуснато за първи път през
Коментари Харесай

Jeep Cherokee стана по-традиционен

Петото потомство на Cherokee бе пуснато за първи път през ноември 2013 година и в този момент, четири години по-късно се снабди със наложителния фейслифт. Още от пръв взор се вижда, че обновеното Cherokee е доста по-традиционно от предшественика си.

Необичайният дизайн на предходното издание с "двуетажните " предни светлини не се харесваше от хардкор почитателите на модела, макар че дизайнерите уверяваха, че това е вечен дизайн, който няма да остарее с времето. Сега обаче тези фарове изчезнаха, отстъпвайки място на надалеч по-конвенционални съществени светлини.



Сред другите промени се вижда промяна в надкалниковите арки, както и променени предна и задна брони. Сега Jeep Cherokee не наподобява като бяла лястовица измежду събратята си, само че и не свети с характерност. Идеята на дизайнерите е посредством този фейслифт да засилят интереса на евентуалните купувачи, тъй като единствено след две години е планувана появяването на новото, шесто потомство на модела.

От компанията разпространиха фотоси на Jeep Cherokee месец преди формалната му премиера, само че не оповестиха нищо за нови мотори. Стана ясно единствено, че моторната гама ще бъде допълнена от по-икономични елементи. Най-вероятно става дума за двулитровия турбомотор с мощ 270 конски сили, с който наскоро се подреди Jeep Wrangler.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР