Петнадесетото издание на най-големият конкурс за красота в Северозапада –

...
Петнадесетото издание на най-големият конкурс за красота в Северозапада –
Коментари Харесай

Парад на красотата! Нелина Николова от Враца и Кристън Петков от Монтана са новите „Мис и Мистър Северозапад“ /снимки/

Петнадесетото издание на най-големият конкурс за хубост в Северозапада – “Мис и Мистър Северозападна България”, се организира в събота в НЧ “Постоянство ‘1856” в Лом.
Момичета и момчета от целия Северозапад се впуснаха в конкуренция за влиятелните трофеи. Те са финалисти от районните състезания и кастинги във Плевен, Видин, Враца, Монтана, Лом, Берковица, Козлодуй и Мездра.
Моделите показаха настоящите сбирки на бутик “Reserve” на 165-годишната театрална сцена в дунавския град, заяви мениджърът на организацията на Северозапада “X Model Group” Иво Йосифов.
Генерален спонсор на състезанието още веднъж бяха дългогодишните приятелите на модата и хубостта от “Чом Стил” - Стилиян Чомаковски, с чиято поддръжка се организират всички състезания за хубост в целия район. Дефилетата поддържаха и печатница “Крис”, “Пясъкоструене - Лом”, “Велиси – Агро” ООД и други
Ексклузивен фотограф на церемонията бе Петър Цонев. Видео реализацията на спектакъла беше поверена на Даян Николов – “Frame Rate Studio” – професионално видео снимане на събития и реклами,. За специфичните резултати, тон и светлина се погрижиха още веднъж от „ Lom city DJ’s”, а сценографията бе дело на художника на Драматичен спектакъл “Кръстьо Пишурка” Светлозар Янакиев.
Журито бе в състав: формалния дизайнер на състезанието Иван Рупчин – бутик “Reserve”, “Мис и Мистър Северозападна България 2019” Катерина Ермакова и Мартин Михайлов, който са призьори и от националния конкурс за еротични модели “Best Erotic Model Bulgaria”, топ моделите Маша Сашева и Александър Симов – “Мис и Мистър Северозападна България 2016”, Инес Петрова – “Мис Северозападна България 2015”, “Мис България Интерконтинентал 2015”, “Мис Туризъм България 2018” и “Фотомодел на Вселената 2018 – I” и Ивайло Йосифов управител на организацията на Северозапада “X Model Group”.
Победителката Нелина Николова е на 21 години, тя е настоящата “Мис Враца” и финалистка от тазгодишното издание на “Мис България”. Нели е учила в профилирана езикова гимназия "Йоан Екзарх " с британски и немски език. В момента е студентка в Медицинския университет, с профил здравна сестра.
Кристън Петков е “Мистър Монтана 2019”. Той е на 22 години, приключил е Финансова-стопанска професионална гимназия “Васил Левски” - Монтана и учи в УНСС компетентност стопанска система на човешките запаси. Крис е лекоатлет и се подрежда измежду най-хубавите спринтьори в Северозапада на 60, 100, 200 и 400м.
Те са едни най-популярните и търсени лица на XMG, снимали са голям брой музикални клипове, реклами и фотосесии за разнообразни марки.
Първи подгласници на спечелилите станаха Десислава Петрова от Лом и Николай Дюлгеров от Мездра, а на трето място се класираха Маги Здравкова от Видин и Йоан Георгиев от Лом.
На блестящото събитие бяха оповестени и “Мис и Мистър Северозападна България 2020”. Това са топ моделите Светлана Стойкова – “Мис Козлодуй 2019” и Александър Александров – “Мистър Монтана 2017”.
Специалната премия - статуетка за повсеместен принос към развиването на състезанието “Мис и Мистър Северозападна България” получиха най-активните и известни носители на купата през годините - Инес Петрова и Александър Симов.
Гостите на блестящото събитие се любуваха на осъществяванията на надарените девойки на Калиопа Петрова от “Extreme” и вокална група “Upside down”, а концепцията на стилният театър бе подчинена още веднъж на главната идея на уредниците от XMG - „ Северозапада не е черно и бяло… – Северозапада е ЦВЕТЕН! “
С голяма торта Инес и „ X Model Group “ почерпиха всички посетители и участници за 15-тия рожден ден на състезанието, от чиято сцена са изгрели звездите на 3 носителки на короната “Мис България”, както и доста известни лица от шоубизнеса, модели, артисти и реализатори от Северозапада.
Очаквайте скоро гостуването на новите Мис и Мистър във “Вечерта на Северозапада” по телевизия 7/8, където ще бъде излъчен и репортажа на Даян Николов от “Frame Rate Studio”. Във видеото ще забележим за първи път в България, фрагменти на конкурс за хубост снимани с дрон.

Снимки: Петър Цонев / XMG
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР