Петкратният шампион на България с Лудогорец Михаил Александров говори след

...
Петкратният шампион на България с Лудогорец Михаил Александров говори след
Коментари Харесай

Мишо Александров: Дългото отсъствие ме мотивира

Петкратният първенец на България с Лудогорец Михаил Александров приказва след приятелския мач сред Арда и Пирин (Благоевград), извоюван от благоевградчани с 2:0.

Атакуващият халф на кърджалийци се завърна на терена след съвсем двугодишно неявяване. Александров съобщи, че тренира тройно повече от другите, тъй че скоро да е на нужното равнище. Той също по този начин разкри, че дългото неявяване от терените единствено го е стимулирало.

" Почти две години от последния ми мач, през това време непрекъснато имах влизания и излизания от тренировки, интервенции няколко. Важното е, че към този момент съм на терена и виждам да набирам форма. Със сигурност не съм в това положение, което би трябвало, само че мисля, че е целесъобразно ", съобщи юношата на ЦСКА.

" Играеше ми се доста, липсва ми футбола и цялата страсти, която изпитваш на терена. Днес се веселя, че я почувствах за първи път от толкоз дълго време ".

" Равносметката за мен постоянно е една и съща. Никога не се е трансформирала моята душeвност. Аз считам, че е много сериозна и не може да ми повлияе едно такова неявяване, а може единствено да ме стимулира и направи по-силен. Тренирам тройно повече от другите и се надявам скоро време да съм на това равнище, на което би трябвало да бъда ".

" Аз постоянно съм казвал, че съм признателен на този клуб, на президента, президентите, че ми подадоха ръка в подобен сложен миг. Арда има упоритост да направи нещо огромно, да се бори против огромните, само че ни липсват доста неща сега, няма какво да се лъжем. Пирин играха доста по-добре през днешния ден, би трябвало да си създадем равносметката и да не повтаряме същите неточности от през днешния ден ", сподели още Мишо Александров.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР