Петкратният първенец в Шампионската лига Гарет Бейл прогнозира безапелационен успех

...
Петкратният първенец в Шампионската лига Гарет Бейл прогнозира безапелационен успех
Коментари Харесай

Гарет Бейл: Ман Сити ще прегази Интер с 5:0

Петкратният отличник в Шампионската лига Гарет Бейл предвижда решителен триумф за Манчестър Сити в днешния край против Интер. Според него британският отбор ще прегази противника с 5:0.

Това Бейл направи часове преди срещата на " Ататюрк " в Истанбул, която стартира довечера в 22:00 часа българско време.

Интересното е, че въпреки да завоюва куп оценки с Реал Мадрид, уелсецът се изрече ласкаво за легендата на огромния противник Барселона - Лионел Меси. " Меси " беше неговият отговор на въпрос кой е най-хубавият футболист, който в миналото е печелил Шампионската лига.

В блиц изявление отказалият се от футбола някогашен нападател беше помолен да опише в три думи някогашния си съотборник на " Бернабеу " Карим Бензема, който преди дни напусна Реал. Бейл стартира с " невъзмутим " и " спокоен ", след което интервюиращият го добави " Можеш да кажеш и богат ". " Да, в този момент към този момент мога ", отговори 33-годишният някогашен капитан на Уелс.

Гарет Бейл уточни и от кои играчи чака да се трансфорат в огромните звезди на международния футбол през идните години: " Мбапе, Холанд. В Премиър лийг са още Рашфорд, Грийлиш, Фоудън. Има доста класни състезатели ".
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР