Петкратните шампиони Габриела Пападакис и Гийом Сизерон (Франция) поведоха в

...
Петкратните шампиони Габриела Пападакис и Гийом Сизерон (Франция) поведоха в
Коментари Харесай

Пападакис и Сизерон поведоха в класирането при танцовите двойки, българите заеха 25-о място

Петкратните първенци Габриела Пападакис и Гийом Сизерон (Франция) поведоха в класирането след ритмичния танц при танцовите двойки на европейското състезание по фигурно пързаляне в Грац (Австрия). Французите, които са също четирикратни международни първенци и сребърни медалисти от олимпиадата в Пьончан 2018, се показаха чудесно и получиха оценка от 88.78 точки.

Само на 0.05 точки след тях са международните вицешампиони Виктория Синицина и Никита Кацалапов от Русия, които бяха оценени с 88.73 точки. Третата позиция заемат италианците Шарлен Гиняр и Марко Фабри с 84.66 точки. Те са бронзови медалисти от Евро 2019 в Минск.

Българите Мина Здравкова и Кристофър Дейвис не съумяха да се класират за волната стратегия. Те се класираха на 25-о място от 27 двойки с оценка от 48.25 точки, което е техен персонален връх. Българите показаха стратегия на фона на саундтрака на международно известния мюзикъл " Чикаго ". Волната стратегия при танцовите двойки е на 25 януари.

По-късно довечера е волната стратегия при мъжете с присъединяване на първенеца на България Лари Луполоувър. Той е със стартов номер 11 и ще показа програмата си след 21.00 часа българско време.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР