Петият пореден мач в Премиър лийг, в който Тотнъм не

...
Петият пореден мач в Премиър лийг, в който Тотнъм не
Коментари Харесай

Тотнъм с антирекорд във Висшата лига

Петият следващ мач в Премиър лийг, в който Тотнъм не съумя да стигне до успеха, освен отдалечи " шпорите " към този момент на девет точки от Арсенал, само че и вкара клуба в книгата с нежелани върхове. Тимът на Анге Постекоглу стана първият тим в Премиър лийг, който не съумява да завоюва пет следващи мача в лигата, макар че и в петте повежда в резултата с 1:0. Освен това Тотнъм стана и първият тим, който губи три следващи семейства в шампионата, откакто също е води във всяко от тях с 1:0.

Тотнъм към този момент загуби 16 точки от водеща позиция, което е повече от всеки различен тим във Висшата лига.

Тази отрицателна серия бързо се отрази и на имиджа на самия Постегоглу, който бе определен за управител на месеца в Премиър лийг през август, септември и октомври. Австралиецът обаче към този момент е подложен на критика от самите почитатели на тима, че в името на концепцията Тотнъм да играе атрактивно се загърбват резултатите, тъй като " шпорите " не могат да затварят мачовете си.В отговор Постекоглу съобщи: " Ако бяхме в действителност положителни, трябваше да водим с 3:0. Става дума за това да печелим мачовете. Интересува ме единствено успеха. 1:0 на почивката не беше положително показване. Щеше да е такова, в случай че водехме с 4:0. Минаваме през интервал, в който сякаш играем така наречен " добър футбол ". Аз не виждам това.

Понякога можем да се прикрием, като вършим някои положителни неща на терена, само че аз не съм пристигнал за това, а да спечелвам. Но знам, че пътят е дълъг и ние сме първоначално му ".
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР