Петият по ред наследник на британската корона принц Луис вчера

...
Петият по ред наследник на британската корона принц Луис вчера
Коментари Харесай

Кръщенето на принц Луис, Кейт и леля Меган

Петият по ред правоприемник на английската корона принц Луис през вчерашния ден публично одобри християнската религия. След като към този момент се запознахме с детайлите и традициите към кръщенето, в този момент е време да погледнем на събитието от по-светската му страна.

 Кръщенето на принц Луис - без кралицата
Кръщенето на принц Луис - без кралицата

Днес е денят

Принц Уилям и Кейт Мидълтън за първи път се появиха обществено дружно с трите си деца. Шарлот и Джордж не пропуснаха да се затвърдят като любимци на всички. Малката принцеса даже прошепна на фотографите, че те няма да дойдат с тях на влизане за приема след кръщенето.

 Снимка 367438

 Снимка 367445

За повторно светът вижда принц Луис и той още веднъж спи. Бебето бе снимано с ръцете на майка си на влизане в храма, в който се организира кръщенето.

 Снимка 367432

 Снимка 367436

Кейт Мидълтън избра много сходна визия за вчерашния празник с тази от кръщенетата на другите си две деца - семпло и ярко. Като същински традиционалист, тя още веднъж заложи на рокля на AlexanderMcQueen и шапка на Джейн Тейлър, написа People.

Публикация, споделена от PLANET DISCOVERY (@planetdiscovery) на Юли 9, 2018 в 11:47 PDT

 Снимка 367434

Кралица Елизабет Втора пропусна празника на третото дете на Уилям и Кейт, само че участва на тези на Джордж и Шарлот.

 Снимка 367446

Бременната сестра на Кейт Пипа Мидълтън дойде, облечена в бебешко синьо, което накара някои да допускат, че и тя чака момченце.

 Снимка 367448

 Снимка 367441

Щастливата вуйна Меган Маркъл пък се появи с изтънчен тоалет на Ralph Lauren в маслинено зелено, с обувки и шапка напълно в звук. Този пък херцогинята не се опита да бъде център на внимание , а остави това място за Мидълтън.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР