Петиция, с която се настоява компанията Дисни да назначи отново

...
Петиция, с която се настоява компанията Дисни да назначи отново
Коментари Харесай

Знаменитости в подкрепа на режисьора Джеймс Гън

Петиция, с която се упорства компанията " Дисни " да назначи още веднъж на работа режисьора на " Пазители на галактиката " Джеймс Гън няколко дни след уволняването му поради остарели туитове, за които бе преценено, че са възмутителни, събра над 225 000 подписа, съобщи Франс прес.

 
По образеца на Дейв Батиста членове на актьорския състав на сагата на " Марвел " - филиала на " Дисни ", и други звезди, измежду които актрисата Селма Блеър , поддържат Гън в Twitter.
 
" Ако хора кажат нелепости, до момента в който работят за кинокомпания, тя има правото да ги уволни, ако това провокира дискусия “, съобщи Чандлър Едуардс , който стартира петицията на уеб страницата Change.org.
 
„ Тази обстановка обаче е друга, защото Гън се пошегувал години преди да стартира да работи за " Дисни ". Става въпрос за шегички. Те не са занимателни, само че това не е изявление на мнение. Освен това в случай че приложите сходна мярка по отношение на Гън, би трябвало да го извършите по отношение на всички режисьори, които са се пошегували в даден момент от живота си ".
 
Въпросните туитове, окачествени като незащитими от " Дисни ", са написани сред 2008 година и 2011 година В тях сценаристът и режисьор се отнася надменно към някои тематики, като половото принуждение и педофилията. Туитовете били открити от враждебно настроени към Гън представители на десницата и крайната десница.-->
 
" Много хора, които са наблюдавали кариерата ми, знаят, че първоначално ѝ бях ненапълно подбудител ", разясни 51-годишният режисьор, преди да добави, че след това се трансформирал.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР