Петимата пътници на батискафа, който се издирва от неделя насам

...
Петимата пътници на батискафа, който се издирва от неделя насам
Коментари Харесай

Оушън гейт и бреговата охрана на САЩ: Екипажът на Титан е загинал

Петимата пасажери на батискафа, който се търси от неделя насам в Атлантическия океан, наоколо до останките на " Титаник ", са починали, се споделя в изказване на компанията, представено от международните организации и Българска телеграфна агенция.

" За страдание в този момент считаме, че нашият шеф Стоктън Ръш, Шахзада Дауд и неговият наследник Сулеман, Хеймиш Хардинг и Пол-Анри Наржоле са починали ", се споделя в изказването на " Оушън гейт ".

" Тези мъже бяха същински откриватели, които споделяха авантюристичен дух и дълбока пристрастеност към проучването и опазването на международния океан ", се споделя в изказването. " Сърцата ни са с тези пет души и с всеки член на техните фамилии в този драматичен миг. "

Бреговата защита на Съединени американски щати съобщи, че откритите парчета от подводницата демонстрират, че плавателният съд е претърпял " пагубна имплозия ". По-рано бреговата защита съобщи в Туитър, че робот е забелязал в зоната за търсене наоколо до останките на Титаник голям брой плаващи по водата парчета.

Спасителите са пресметнали, че моментът, в който кислородът на пасажерите на борда на батискафа " Титан " е приключил, е настъпил в 11:08 ч. по Гринуич.

В сряда беше обявено, че канадски аероплан е засякъл шумове под водата, което вдъхна очаквания и насочи изпратената към мястото многонационална армада от спасители. Източникът на шумовете обаче към момента не е открит, отбелязва Агенция Франс Прес.

 

Последвайте ни към този момент и в Телеграм и Туитър!   

 

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР