Петима са знаели за убийството на сина ми в нощта,

...
Петима са знаели за убийството на сина ми в нощта,
Коментари Харесай

Майката на Митко от Цалапица: Петима са знаели за убийството на сина ми в нощта, когато изчезна

„ Петима са знаели за убийството на сина ми в нощта, когато Митко изчезна. “ - това съобщи Атанаска Бакалова на следващия митинг в Цалапица довечера във връзка убийството на 24-годишния Димитър Малинов.

Снимка: Емил Кацаров

Протестиращите се тормозят, че проверяващите няма да стигнат до цялата истина от метода, по който се водят разпитите и следствието.

Възможно е показанията му да трансформират версията за гибелта на Димитър Малинов

Близките на Димитър Малинов упорстват за нов следствен опит, който да се извърши на същинското място на убийството - в центъра на Цалапица, на метри от пощенската станция, а не както в началото се твърдеше, че е станало в тъмна уличка в близост от вкъщи на убития.

Снимка: Емил Кацаров

Според майката на Димитър Малинов, към момента не неизяснено кой е повикал с телефонно позвъняване сина ѝ във съдбовната нощ. По думите ѝ, малолетни момче и момиче са били отцепка на братята близнаци в нощта на убийството.

Откри ли следствието несъгласия?

Протестиращите потеглиха към дома на родителите на близнаците. Те упорстват братята да бъдат съдени за съучастие в убийството, а освен за укривателство. 

Снимка: Емил Кацаров

Около 100  души обсадиха с викове  " убийци " парцела на родителите на Денкови. Поводът са техни мнения в обществени групи, че всичко скоро ще завърши.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР