Петима души са привлечени като обвиняеми за участие в организирана

...
Петима души са привлечени като обвиняеми за участие в организирана
Коментари Харесай

Петима са задържани за трафик на проститутки |

Петима души са привлечени като обвинени за присъединяване в проведена незаконна група за трафик на проститутки, оповестиха от Специализираната прокуратура.

От февруари 2019 година до задържането им на 12 март 2022 година групата е набирала и склонявала към развратни дейности дами на територията на София.

Доказателствата сочат, че жертвите на полова употреба са били охранявани от участници в групата и превозени на адреси в столицата. Сексуални услуги са били предоставяни и в три жилището в София, наети от ръководителя на групата Л.В. Месечният наем на най-големия от жилищата е бил 5000 лева

Жените били набирани непринудено, само че след това били лишени от опцията да се откажат - били заплашвани, измъчвани и принуждавани да проституират. Техни фотоси с ценови цени и мобилни телефони за връзка били от време на време оповестени в разгласи в интернет от ръководителя на групата.

Четирима от упрекнатите са осъждани за разнообразни закононарушения - обир, нанасяне на телесни повреди, лъжесвидетелстване, само че двама от тях са били оправдани. Привлеченият като началник на групата Л.В. е осъждан за присъединяване в ОПГ за трафик на хора. При задържането му у него е открито и неголямо количество марихуана.

С постановления на наблюдаващия прокурор на петимата упрекнати е наложено задържане за период до 72 часа.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР