Пететажна жилищна сграда беше разрушена в резултат на руски въздушен

...
Пететажна жилищна сграда беше разрушена в резултат на руски въздушен
Коментари Харесай

Войната в Украйна: Удари в Запорожие и уверение от Кремъл, че няма да използва ядрено оръжие

Пететажна жилищна постройка беше разрушена вследствие на съветски въздушен удар против Запорожие, оповестиха украинските управляващи, представени от съветската редакция на BBC. Според информацията двама души са починали вследствие на сриване. Областната администрация на Запорожие допуска, че ударът е нанесен от зенитно-ракетната система С-300.

 

На този декор командващият на Обединените сили на въоръжените сили на Украйна Сергей Наев заяви, че украинската система за противовъздушна защита е станала по-ефективна - 80% от ракетите, изстреляни от съветските войски, са прихванати и свалени. 

 

" В момента процентът на свалените ракети се е трансформирал доста и е 80%. В някои случаи даже повече. Нашите експерти по Противовъздушна отбрана станаха по-професионални и способени ", сподели той.

 

Междувременно обаче пететажна жилищна постройка беше разрушена вследствие на съветски въздушен удар против Запорожие, оповестиха украинските управляващи, представени от съветската редакция на BBC. Според информацията двама души са починали вследствие на сриване. Областната администрация на Запорожие допуска, че ударът е нанесен от зенитно-ракетната система С-300.

 

Войната продължава към този момент повече от година. Вчера стана ясно, че самолетът на американския военноморски флот E-6B Mercury, с прозвището ”Самолет на Страшния съд ”, който би трябвало да служи за въздушен команден пост за информационната мрежа на американския флот и други войски при положение на нуклеарна офанзива, е бил ситуиран в Европа за пръв път. На този декор Русия увери - няма да е страната, инициирала нуклеарна ескалация. 

 

Първият заместник-постоянен представител на Руската федерация в Организация на обединените нации Дмитрий Полянски увери в изявление за Maverick News, че страната му има нуклеарна теория, съгласно която Москва няма да е първата, която ще употребява нуклеарно оръжие и до такова може да се прибегне само при опасност за съществуването на Русия. 

 

Много анализатори обаче показват, че реториката на Кремъл, съгласно която войната в Украйна е показана като “екзистенциална борба сред Русия и Запада ”, цели да послужи като опрощение за натискане на нуклеарното копче. 

 

" Подчертавам, че не планираме да използваме нуклеарни оръжия в сегашната обстановка към Украйна ", увери Полянски като акцентира, че “от военна позиция това няма смисъл ”. 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР