Петел следи какво се случва след стрелбата в столицата.Двама души

...
Петел следи какво се случва след стрелбата в столицата.Двама души
Коментари Харесай

Двама са пострадалите след стрелбата по Трето РПУ в София

" Петел " следи какво се случва след стрелбата в столицата.

Двама души са потърпевшите в резултат на стрелбата по постройката на Трето РПУ в столицата. Това оповестиха за „ Телеграф “ от Центъра за незабавна помощ.

Единият от тях е служител на реда на 44-годишна възраст. Той е с пострадване в региона на лицето. Раната му е обработена на място и е отказал хоспитализацията. Другият потърпевш е мъж на 35 години. Има разкъсно-контузна рана на главата. Нараняванията са обработени от незабавните медици, не се е наложило болнично лекуване, написа novini.bg.

62-годишен мъж стреля с ловна карабина по полицейското ръководство във вторник сутринта. Сигналът е подаден в 7.44 часа. 5 минути по-късно на мястото е имало екипи на Спешна помощ. Стрелецът е психологично болен. По информация на " Телеграф " против мъжа е подаден сигнал, че създава самоделни взривни устройства в мазето си в жк. " Света Троица ", след което е бил разгласен за общодържавно търсене. Психичноболният потърсил възмездие и стрелял по кабинета на водещия следствието против него служител на реда.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР