Петел следи какво се случва със задържаните трима българи в

...
Петел следи какво се случва със задържаните трима българи в
Коментари Харесай

Германия проверява българите, обвинени за шпионаж във Великобритания

" Петел " следи какво се случва със арестуваните трима българи в Лондон.

Германските служби за сигурност проверяват дали българите, упрекнати за шпионаж в интерес на Русия във Англия, са били дейни и в Германия. Това сочи информация, с която разполага организация WDR.

Според информацията немските служби за сигурност проверяват налични следи, че обвинените българи може да са шпионирали и военни уреди там. Смята се, че най-малко един от тримата българи в предишното е пътувал до Германия, само че не се оповестява кой тъкмо е той. Властите ревизират индикации, че пътуването може да е било шпионска интервенция. Разследването се базира на информация на английските управляващи и е поето от Федералната престъпна работа. Германските управляващи към момента не са коментирали нищо по тематиката публично, написа nova.bg.

Припомням ви, че стана ясна още една връзка по шпионската спекулация с Германия и по-скоро на посочения за „ мозък ” на групата Орлин Русев, който е снабдявал със особено съоръжение за наблюдаване Ян Марсалек - най-издирваният човек от немската страна, който спри зад една от най-големите финансови измами в страната и на който се преписват близки връзки с съветските и австрийските секрети служби.

Според оценката на военното контраразузнаване съветските служби се концентрират най-вече върху събирането на информация за доставките на оръжие за Украйна и образованието на украински бойци в Германия.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР