Петър ВолгинПетър Волгин, фейсбукПродължаваме промяната“ няма как да се превърне

...
Петър ВолгинПетър Волгин, фейсбукПродължаваме промяната“ няма как да се превърне
Коментари Харесай

България се превръща в царство на недоучилите натегачи и инфантилните самодейци

 волгин  волгин Петър Волгин
Петър Волгин, фейсбук

„ Продължаваме промяната “ няма по какъв начин да се трансформира в естествена партия. Това политическо образувание e съвсем като компания за бързи заеми.

Както въпросните компании, по този начин и Политическа партия ви дават обещание чудеса. Едните ви заклеват, че ще решите всичките си проблеми, стига да вземете пари от тях. Другите ви заричат, че ще изкоренят корупцията за дни, ще назначат най-кадърните и професионално готови хора, ще вкарат супермодерно ръководство за месеци и въобще за най-вече година ще станем страна за знамение и приказ. Стига да гласувате за тях.

Вие вярвате и на едните, и на другите. След което идва отрезвяването. Оказва се, че парите, които сте взели от компанията за бързи заеми, ще би трябвало да връщате в двоен и троен размер.

Гласувайки за Политическа партия, сте се излъгали още повече. Вместо експерти сте получили детски самодейци, които в най-хубавия случай си пускат малоумни селфита и видеа, а в най-лошия – продават българските национални ползи.

Т. нар. „ битка с корупцията “ се показва в схемата „ ще махнем непознатите корумпета, с цел да сложим нашите “. А България не се трансформира в съвременна страна – нито за дни, нито за месеци. Превръща се в царство на недоучилите натегачи.
Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР