Петър Волгин отново провокира познати и непознати от „стената“ си

...
Петър Волгин отново провокира познати и непознати от „стената“ си
Коментари Харесай

Невиждан скандал! Журналист нападна колегите си в БНТ по грозен начин: Вдигат им заплатите и стават комунисти!

Петър Волгин още веднъж предизвика познати и непознати от „стената“ си във Facebook. Журналистът от БНР, който се прочу с идиотските си мнения за Гришо, разгласява следващ пост, този път на по-различна тема.



„Приветствам самодейността на Българска национална телевизия да означи 75-ия рожден ден на Стефан Данаилов с проявление на негови филми, в това число и с епизод от „На всеки километър“. Този сериал би трябвало да се демонстрира по-често. Когато стана общоприет шеф на Българска национална телевизия, едно от първите неща, които ще направя, е да излъча целия сериал в праймтайма“, изхвърли се Волгин, на който упоритостите очевидно са огромни.

„Разбира се, преди всеки епизод ще има малко встъпление, което ще изяснява какъв брой прекрасен е „На всеки километър“. Водещи на тези прелюдия ще бъдат най-ярките антикомунисти в Българска национална телевизия. Мислите, че ще откажат? Мислите, че убежденията няма да им разрешат? Ще се съгласят и още по какъв начин! Достатъчно е единствено да им бъдат увеличени заплатите“, продължава с провокацията си журналистът.

„Българските антикомунисти за негативно време стават комунисти, а и всевъзможни други, стига да са финансово обосноваване. При тях убежденията се диктуват от паричните знаци“, приключва Волгин.
loading... #SC_TBlock_381491 a { font-family: Roboto!important; }
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР