Петър Волгин, Фейсбук Три положителни резултата от изборите: 1. ПП/ДБ

...
Петър Волгин, Фейсбук Три положителни резултата от изборите: 1. ПП/ДБ
Коментари Харесай

Петър Волгин: Три положителни резултата от изборите

Петър Волгин, " Facebook "

Три позитивни резултата от изборите:

1. ПП/ДБ изгубиха. Тоест неподплатеното с нищо високо самочувствие беше осъдено. Как беше там, седем партии, седемдесет и седем NGO, седемстотин седемдесет и седем някакви други неща се сплотиха и още веднъж греда! По-нисък резултат и по-малко депутати имат обединени, в сравнение с когато независимо се явяваха. Това демонстрира, че множеството гласоподаватели са рационални и не имат вяра на детски послания, като тези от предизборната акция на ПП/ДБ

2. " Възраждане " към този момент е трета политическа мощ и е партията, която е нараснала най-вече резултата си спрямо последните избори. Защо това е значимо? Защото " Възраждане " е единствената партия, която се осмелява да се изправи против евроатлантическото статукво, налагано необмислено от най-влиятелните медии. И макар тази неистова агитация, излиза наяве, че в България има значително хора, които са задоволително смели, с цел да стачкуват против официозните клишета.

3. Има Такъв Народ влизат в Народното събрание. Партията на Слави Трифонов заслужава възторженостти даже единствено поради обстоятелството, че торпилира един кабинет, чийто министър председател с изключение на закононарушител, се оказа и изцяло инцидентен и некадърен политик. Наистина имахме шанс, че този министър-председател беше бързо натирен. В противоположен случай кой-знае още какви неприятности щеше да донесе на България.

И последно изречение. Забелязвам, че жълтопаветният коментариат мощно страда. А това, без подозрение, също е мотив за наслада.

 

 

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР