Петър Величков говори след Изпълкома на БФС. Бизнесменът заяви, че

...
Петър Величков говори след Изпълкома на БФС. Бизнесменът заяви, че
Коментари Харесай

Величков: Летвата е вдигната на определено ниво и не трябва да бъде сваляна

Петър Величков приказва след Изпълкома на БФС. Бизнесменът съобщи, че съвещанието е било изцяло протоколно и изрази вяра, че изборите ще бъдат почтени и транспарантни.

“Протоколно съвещание. Видяхме документите, които бяха готови и в този момент комисията, която дава отговор за Конгреса би трябвало да си свърши работата. Правилата бяха разказани не изключително детайлно, само че дават някакви насоки по тази причина конгресът да бъде почтен и транспарантен. За мен е значимо стандартът, който бе реализиран през 2021 година във връзка с гласуването, наблюдението и броенето да бъде спазен. Летвата е вдигната на несъмнено равнище, нека не бъде свалена ”, показа Величков ред медиите.

“Ще се гласоподава оставка на президента Михайлов. Нещо, което буди удивление в мен. Би следвало да е условност, само че всичко е допустимо да се случи. Ако изключим някакви персонални нападки към мен, всичко бе обикновено и протоколно ”, добави той.

" Не е редно Изпълкомът да издига претендент. Кандидатите се издигат от клубовете. Българският футбол има потребност от едно ново начало, с цел да се оттласнем от дъното и да стартираме да вървим нагоре. Това минава през почтен и транспарантен конгрес ”, сподели още Величков.

Още чуйте във видеото.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР