Петър Неделев от Алтернативата на гражданите е новият кмет на

...
Петър Неделев от Алтернативата на гражданите е новият кмет на
Коментари Харесай

Нови кметове имат Стамболийски, Сопот и Перущица

Петър Неделев от " Алтернативата на жителите " е новият кмет на община Стамболийски. Той завоюва против досегашния кмет Георги Мараджиев от ГЕРБ, който се бореше за трети мандат.
Всичко по тематиката: Местни избори 2023 973
" Осем години работих за община Стамболийски, само че изгубих изборите ", написа Мараджиев в профила си в обществените мрежи. Той разгласи, че ГЕРБ остава в съпротива и ще работи за община Стамболийски. " Направеното ще остане за години напред! Радвайте се на всички придобивки и се гордейте, че сте поданици на една от най-красивите общини в България. И продължаваме! "

Новият кмет на Перущица е Николай Баков от Българска социалистическа партия. Опонентът му на балотажа беше досегашният кмет Мария Витанова - Вълканова от ГЕРБ, която също се бореше за трети мандат. 

" Благодаря на всички, които упражниха правото си на глас! Благодаря на всички, които ме поддържаха, само че за жалост изгубих тези избори!

Поздравявам спечелилия и му поисквам доста здраве и възторг, с който да работи за развиването на Перущица! ", нaписа в профила си Вълканова.

Калин Калапанков е новият кмет на община Брезово. Той пребори на балотаж Нели Минчева от ГЕРБ. 

Община Сопот също ще бъде ръководена от нов кмет. Това е Станислав Стоенчев от Българска социалистическа партия, който бе на втори тур на изборите против досегашния кмет Деян Дойнов от " Бъдеще за родината ". 

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР