Петър Чобанов Петър Чобанов е роден на 20 юли 1976

...
Петър Чобанов Петър Чобанов е роден на 20 юли 1976
Коментари Харесай

Петър Чобанов от ДПС оглави Комисията по бюджет и финанси


Петър Чобанов  Петър Чобанов Петър Чобанов е роден на 20 юли 1976 година в Ямбол. Завършил е Математическа гимназия „ Атанас от оглави Комисията по бюджет и финанси в Народното събрание. За заместник-председатели бяха определени Кирил Ананиев от ГЕРБ-СДС, Венко Сабрутев от " Продължаваме промяната ", проф. Румен Гечев от " Българска социалистическа партия за България " и Владислав Панев от " Демократична България ". Съставът на комисията беше гласуван накуп с 225 гласа " за ", без " срещу " и " въздържал се ", съобщи Българска телеграфна агенция.

Комисията по бюджет и финанси се състои от 23-ма членове - шестима от ГЕРБ-СДС, петима от " Продължаваме промяната ", четирима от, трима от " Възраждане ", по двама от " Българска социалистическа партия за България " и " Демократична България " и един от " Българския напредък ".

В момента депутатите спорят дали да продължат с останалите планове за решения за основаване на непрекъснати комисии през днешния ден или на следващия ден. По-рано денем Народното събрание удължи съвещанието си до приемането на 23-те проекторешения за избиране на комисии. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР