Петък, 3 декември – Риск от прибързани действия и изблици

...
Петък, 3 декември – Риск от прибързани действия и изблици
Коментари Харесай

Петък, 3 декември – Риск от прибързани действия и изблици на гняв

Петък, 3 декември – Риск от прибързани дейности и прояви на яд

Днес разположението сред Луната и Марс може да ви повлияе по този начин, че да взимате прибързани решения, за които след това да съжалявате. Мнозина от вас могат да избухват яростно и да не се управляват. Важно е да броите до 10, преди да избълвате змиите и гущерите..

Ето какво да чакат представителите на обособените зодии:

За Овните този петък ще бъде изключително динамичен – изключително за тези от тях, които се занимават професионално с другарство – пиари, психолози, обществени служащи, психиатри, публицисти. Срещите им с клиенти и пациенти ще ги накарат да се замислят по-дълбоко за смисъла от специалността им и ще ги окуражават да станат по-добри.

Телците ще са гневни, защото персонални ползи ще им лишават доста от продуктивното им време -  когато същински са се развихрили в специалността си. Също по този начин е евентуално да похарчат огромни суми пари. Онези от тях, които възнамеряват да стартират бизнес, ще имат шанс, само че въпреки всичко е целесъобразно да внимават в какво влагат.

Близнаците ще научат значими уроци по какъв начин да се оправят по-добре в работата си и незабавно ще могат да стартират да ги ползват. Днес от тях ще се изисква оптималната централизация и измисляне на комплицирани кодове.

Раците този петък ще се любуват на времето си, прекарано на работното си място. Ще желаят да показват своите гении и умения. Времето е уместно да стартират да работят по нови задания.

Лъвовете непрестанно ще обмислят по какъв начин да създадат по-уютен и функционален дома или офиса си. Вероятно ще реализиран основаването на някаква лична дизайнерска линия. Препоръчително е да са изключително деликатни кого ще наемат, с цел да им я създаде.

Девите ще оферират разнообразни решения, някои от които ще са извънредно мъдри и потребни за бизнеса. Други ще бъдат отхвърлени и поради това е значимо да не се разстройват. Добре е да са по-внимателни и да работят по график, с цел да изпълнят всичките си задължения в период.

Везните ги чака под напрежение ден. Важно е да презаредят батериите си и първоначално, и в края на работния ден. Препоръчително е да одобряват непознати препоръки – те ще им оказват помощ да изплуват нагоре, когато имат възприятието, че някой ги държи на дъното.

Скорпионите ще горят във всичко, с което се захванат. Но тяхната припряност може да им сътвори проблеми. Трябва да проучват задълбочено всяко ново нещо, което желаят да развиват в бизнеса си.

Стрелците ще се водят от правилото – „ Спестеният лев е извоюван лев “. Няма да харчат импулсивно и това ще ги направи сполучливи на финансовия фронт.

Козирозите ще имат процъфтяващи бизнес връзки. По отношение на финансите обаче може да им се наложи тъкмо в този ден да теглят заеми - целесъобразно е да си изберат подобен погасителен проект, че по-бързо да ги изплатят.

Водолеите , които се отдават чартърен или продават недвижими парцели, ще имат сполучлив ден. Същото важи и за тези от тях, които продават или създават кемпери.

Рибите ще си партнират чудесно с сътрудниците. В персоналния си живот ще се радват на поддръжката на близки и другари. Могат обаче да имат някои финансови терзания, чието премахване няма да зависи единствено от тях.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР