Петък, 18 декември - Слънцето съвпада с Галактическия центърГалактическият център

...
Петък, 18 декември - Слънцето съвпада с Галактическия центърГалактическият център
Коментари Харесай

Петък, 18 декември - Слънцето съвпада с Галактическия център

Петък, 18 декември - Слънцето съответствува с Галактическия център

Галактическият център е центърът на галактиката Млечен път, към който се върти нашето Слънце, и сега е в 26Sag53.

Най-силно ще го усетят родените с Асцендент Стрелец или родените на 18 и 19 декември и 18 и 19 юни. За тези от вас, чийто асцендент е Стрелец, времето е доста значимо, тъй като:

- вие олицетворявате силата на Възнесението и се свързвате интуитивно с Новата парадигма;

- надълбоко в себе си знаете, че сте тук, с цел да извършите нещо важно;

- чувствате се „ изпреварили времето си “ в мисленето, концепциите и разбирането си за истина;

- самоуверено стъпвате в моделите на светлина;

Започва развой на събуждане. Стрелката на Кентавъра (от съзвездието) сочи „ оттатък това, което знаем “ и в това време ни насочва алегорично към „ това, което постоянно сме знаели “ надълбоко вътре в нас. Настъпва време на ускорено духовно развиване, с съпътстващите го житейски провокации, които могат да включват бърза смяна, разлъка, рецесия, заболявания и стрес. Фил Седжуик оприличава това на „ дефрагментиращ “ развой на нашите умствени „ твърди дискове “!

Очаквайте огромен „ обзор на живота “ от доста необикновен тип. Непрозрачността и блокажите в мозъка се отделят по метод, подобен с механизма на работа при центрофугата. Представете си Галактическия център като центрофуга, където всичко се върти надалеч от тъмния център, разкривайки празно пространство.

Това „ празно пространство “ е мястото, където сме възприемчиви към светлината и сходно на черните дупки, за които се споделя, че се намират в сърцевината на галактиката, то генерира вещество, от което ще се роди новото, самостоятелно и групово.

Този, който би основал новото, би трябвало да издържи в цялостно хладнокръвие остарялото да премине.

Нека не се заблуждаваме от „ международния смут “, че тези небесни процеси са отражение на дълбоки трансформации, вътрешни и външни. Голяма част от това, което виждаме „ там на открито “, е резултат от тези мощни сили, активиращи изпълнени със боязън егозащити, които са се втвърдили към зони с заровена болежка, комплициране и накърнимост. И „ противоотровата “ за страха не е безсрамие, а съчувствие - очевидци сме на разкриването и освобождението на генерации исторически контузии.

Днес връзката ви с страстите може да е по-сложна, тъй като множеството от нас - изключително представителите на Водолей, Близнаци и Везни ще имат мощна потребност от прочувствена независимост. Когато обаче сте в група, по-лесно ще разберете възприятията си и ще се освободите от отрицателни страсти като боязън, яд и ревнивост.

За представителите на Телец, Скорпион и Лъв – денят дава авторитарност, блян да наложиш своята позиция. Това ще се прояви като условия, които се стоварват върху вас и в частност върху фамилията ви. Това са прочувствени нарушавания, свързани с нестабилност и напрежение.

Стрелците и тези с асцендент Стрелец ще са склонни да бъдат мощно любопитни, енергични, оптимистични и въодушевени. Стрелецът постоянно има позитивен взор върху живота. Ще желаете да се срещате с нови хора, да се усещате изпълнени с сила, само че през днешния ден, внимавайте, може да сте безразсъдни. Много от вас ще подхващат далечно пътешестване или през днешния ден, или през идващите дни.

При доста хора ще има засилени трендовете за промени. Това ще визира повече външните условия, както и невероятните качества при някои Водолеи, Скорпиони, Телци . Добър ден за всички, които се занимават с астрология, окултни науки, изобретения. През деня ще има чести премествания и съществени промени в дома. Доста от дамите, представители на Лъв и Скорпион , ще преживеят промени в фамилните си връзки. Те също по този начин ще имат невероятни запознанства, които ще са и причина за измененията.

Причина за нарушение на фамилните връзки ще са непредвидени и непривични условия, или просто обстановки, тласкащи към раздор, невярност, неочаквани влюбвания.

Ще имате огромни прочувствени напрежения. Но при всички случаи ще се сътвори някакъв генератор на възбуденост. Пазете нервите си и главата.

Денят е подобаващ за пътувания, а също по този начин и да гледате небето със звездите, изключително съединението на Юпитер и Сатурн.

Пазете се от проблеми при щитовидната жлеза.

Сега тези органи са по-чувствителни, по тази причина им осигурете спомагателни грижи. И запомнете едно - по време на възходящата Луна не се предлагат хирургични интервенции.

Прогнозата за вашия ден приготвиха Маргарита Борисова и Анелия Цветанова.

Маргарита Борисова е приключила Московския университет по астрология и практикува от 10 години. Изследва другите аспекти на финансовата астрология, създава астрологични разбори на компании и дава рекомендации за бизнес решения. Тя е създател и основател на асоциация „ Захир” (zahirbg.org), която оказва помощ на хората да намерят правилните житейски решения. Натрупала е богат опит от многократните си визити в Перу, където учи най-хубавите шамански практики, както и традициите на инките и техните способи за лекуване на съзнанието.

Анелия Цветанова е астролог с 25-годишен опит. Възпитаник е на френската школа на Люмиер и самата тя води курсове по астрология. Сред главните акценти в активността й са бизнес и финансовата астрология, в това число определянето на циклите на придвижване на валути, артикули други. Автор е на няколко книги и голям брой изявления по специалността си.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР