Пет варианта е обмислил и предложил премиерът Бойко Борисов на

...
Пет варианта е обмислил и предложил премиерът Бойко Борисов на
Коментари Харесай

След заседанието на Министерски съвет: Борисов обмисля пет варианта за бъдещето на кабинета

Пет разновидността е обмислил и предложил министър председателят Бойко Борисов на изключително събиране след съвещанието на Mинистерския съвет в сряда, оповестява Нова телевизия, цитирайки свои източници.

Варинат 1: Незабавно подаване на оставка. Този вид е избран като рисков поради репресии от страна на длъжностен кабинет, назначен от президента и заплаха от прекъсване на значими енергийни и инфраструктурни планове

Вариант 2: След превъзмогване на вота на съмнение, ГЕРБ внасят избор на доверие в Народното събрание и се самосвалят. Според разпоредбите следва връчване на мандати за сформиране на кабинет. При приемането на мандата, като най-голяма политическа мощ, ГЕРБ оферират основаването на експертен кабинет без премиера Бойко Борисов и без министри от настоящия.

Вариант 3: След превъзмогване на вота на съмнение, Борисов влиза в Народното събрание с предложение за замяна на всички министри, той като министър председател излиза в отпуска до края на мандата, а вицепремиер поема функционалностите му.

Вариант 4: Преодоляване на вота на съмнение, внасяне на избор на доверие, самосваляне и осъществяване на концепциите, които е получил в нощта на погрома над Партийния дом от леви и десни. Те предложили специалисти с изискването Борисов да не е министър председател.

Вариант 5: Преодоляване на вота на съмнение, внасяне на избор на доверие от страна на ГЕРБ, самосваляне от власт. А когато президентът връчва мандатите за сформиране на кабинет, ГЕРБ ще откажат своя и ще упорстват вторият мандат, който по предписание е за Българска социалистическа партия, да бъде връчен на Корнелия Нинова и тя да сформира държавно управление и да каже с кого ще ръководи.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР