Пет са задържаните лица на територията на град София по

...
Пет са задържаните лица на територията на град София по
Коментари Харесай

Пускат един от обвинените в разпространение на детска порнография срещу 2000 лв.

Пет са арестуваните лица на територията на град София по време мащабната операция провела се в страната на 18 ноември за разпространяване на детска порнография.

Софийската прокуратура освобождава Б.Н., един от арестуваните и обвинени в разпространяване на нецензурен материали, под парична гаранция в размер на 2000 лв.. Двама- Л.А. и С.З. са оставени под непрекъснат арест, а на И.М. е наложена мярка " подписка ". Предстои да бъде избрана мярката за неотклонение по отношение на О.Г.

При претърсването на домовете на петимата обвинени са открити и иззети електронни устройства и носители на информация, които съдържат полови сцепи с лица под 18 годишна възраст.

В жилището на Л.А. са открити и близо 40 грама марихуана, който е упрекнат с изключение на за разпространяване на детска порнография, само че и а владеене на наркотични субстанции.

Припомняме, по-рано през вчерашния ден Районен съд-Стара Загора и Районен съд - Девня остави под непрекъснат арест 23-годишен студент и 53-годишен мъж, които са двама от арестуваните на 18 ноември.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР