Пет са жертвите на катастрофата между влак и камион в

...
Пет са жертвите на катастрофата между влак и камион в
Коментари Харесай

Пет жертви при сблъсък между камион и влак в Южна Унгария

Пет са жертвите на злополуката сред трен и камион в Южна Унгария. След конфликта влакът дерайлира и се прекатурна, съобщи Асошиейтед прес.

Инцидентът е станал малко преди 7:00 ч. в град Миндсент. Полицията заяви, че пренасящ служащи камион с плитка каросерия е ударен от влака, когато е бил на железопътните релси. При мощния конфликт влакът дерайлирал.

Според унгарската осведомителна организация MTИ по време на конфликта в камиона са пътували седем души. Петте жертви са точно измежду седмината в камиона. Останалите двама са откарани в болница със съществени пострадвания на главата и крайниците, заяви полицията.

В изказване унгарските държавни железници показват, че по време на конфликта във влака са пътували 22 души. Двама пасажери са били тежко ранени, а други осем са получили леки пострадвания.

Според представител на Националната работа за спешна помощ на мястото на случая са били изпратени 10 коли за спешна помощ и хеликоптер.

Полицията на област Чонград-Чанад заяви, че е затворила пътя по време на огледа на място и избавителните действия, заради което придвижването е било пренасочено към близките улици.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР