Пет контроли ще изиграе по време на лятната си подготовка

...
Пет контроли ще изиграе по време на лятната си подготовка
Коментари Харесай

Спартак уреди пет контроли, Божилов обяви голямата цел пред отбора

Пет контроли ще изиграе по време на лятната си подготовка завърналият се в професионалния футбол Спартак (Варна). Първата инспекция на “соколите” ще бъде на 26-ти юни против Разград, а противник ще бъде вторият състав на Лудогорец. Два дни по-късно футболистите на Диян Божилов ще премерят сили с Етър (Велико Търново) в Търговище. На 2 юни следва спаринг с Нефтохимик в Обзор, а на 4-ти - със Созопол в Албена. Последната контрола на Спартак (Варна) ще бъде на 12 юли против Черноморец (Балчик).

Нападателят Юлиан Загоров пък е първият освободен футболист. “Казах на Юлиан, че няма да разгадавам на него за новия сезон”, съобщи новият старши треньор на “соколите” Диян Божилов. Легендарният състезател на Добруджа добави, че дружно с управлението вършат всичко допустимо да сглобят боеспособен отбор, който да извърши задачата да се утвърди във Втора лига.

“Преговаряме с футболисти от цяла България, по двама-трима на пост. Не ми е за първи път да върша тим от нулата. Вече го направих два пъти в Добрич и един път в Бяла Слатина. Оптимист съм, че ще се оправя и в този момент. Искам да изградя можещ и несклоняем Спартак, който да играе добър футбол, с който да се преценяват всички в групата и носи наслада и наслаждение на нашите привърженици”, сподели още Божилов.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР