Пет жертви е тъжната равносметка след поредната тежка катастрофа. Първоначално на

...
Пет жертви е тъжната равносметка след поредната тежка катастрофа.
Първоначално на
Коментари Харесай

Пет жертви след челен сблъсък на два автомобила на пътя Пазарджик - Пловдив

Пет жертви е тъжната равносметка след следващата тежка злополука.

Първоначално на място починаха четирима души при случая на пътя Пазарджик - Пловдив, заяви представителят на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи - Пазарджик Мирослав Стоянов.

По-късно в пазарджишката болница е издъхнала и една жена от общо тримата ранени, превозени с кола за спешна помощ до лечебното заведение, заяви Българска национална телевизия. Там остават за лекуване още една жена и един мъж.

Сред жертвите са и двамата водачи - пловдивчанин на 44 години и гражданин на първомайското село Драгойново, на 64 години. 

Двете леки коли - " Форд Фокус " и " Шкода Октавия ", са се сблъскали челно в сектора сред селата Мало Конаре и Говедаре, малко след разклона за Мало конаре. 

И двата автомобила са с пловдивска регистрация. Тепърва ще се открива самоличността на починалите. Сигналът за злополуката е получен малко след 16:00 часа.

Пътят е затворен, а екипи на бранш " Пътна полиция " и районно управление (на МВР) - Пазарджик основават краткотрайна организация за придвижването на МПС. Обходният маршрут е през селата Мало Конаре и Говедаре, след което се връщат на основен път I-8.

Окръжна прокуратура - Пазарджик следи досъдебно произвеждане за зародилото тежко пътнотранспортно произшествие, оповестиха от пресцентъра на Апелативна прокуратура - Пловдив.

Извършват се дейни дейности по следствието за изясняване на аргументите. На мястото се намира дежурен прокурор.

 Снимка: Министерство на вътрешните работи - Пазарджик

Към момента пътят е затворен, а екипи на полицията основават краткотрайна организация на придвижването. Обходните направления са през с. Мало Конаре и с. Говедаре в двете направления.

На място има и спешно избавителен автомобил на пожарната.

Заради злополука придвижването по пътя Пазарджик-Пловдив, при Мало Конаре е краткотрайно лимитирано, оповестиха и от Агенция " Пътна инфраструктура ". 

От пътната организация оповестиха, че трафикът се пренасочва по пътя през Огняново и общински път през Хаджиево и Говедаре.

 Снимка: Facebook, Златка Костадинова, група Аз съм от Пазарджик
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР