Пет дни по-късно, икономическият отдел на СДВР и полицията в

...
Пет дни по-късно, икономическият отдел на СДВР и полицията в
Коментари Харесай

Близо седмица по-късно МВР се похвали с разбита печатница за незаконни документи

Пет дни по-късно, икономическият отдел на Столична дирекция на вътрешните работи и полицията в Костенец се похвалиха, че са разрушили противозаконна печатница за документи.
Според информацията, служителите на реда са влезнали в частен парцел в Костенец, който бил населяван от 58-годишен престъпно проявен и с присъди мъж. В хода на интервенцията са иззети пишещи машини; скенер; ксерокс; ламинатор; железна преса; голям брой дипломи, свидетелства и удостоверения за приключено главно, приблизително, висше обучение и професионална квалификация; СУМПС; корици на дипломи и копия от бланки на документи; бележки с персонални данни на лица, образователни заведения, обитаеми места; железни форми с изобразени на тях букви и цифри; железни плаки-заготовки; ксерокопия на документи за самоличност; печати на образователни заведения включително и нотариални, както и заготовки за такива.
Допълнително са открити и конфискувани и 98 патрона и три железни химикалки за изстрелване на муниции, без да е налице съответно позволение за законното им владение, както и разнообразни други материални доказателства.
58-годишният мъж е арестуван за 24 часа, към този момент има обвинявания против него.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР