Пешеходната част на столичната улица Пиротска“ се превръща в галерия

...
Пешеходната част на столичната улица Пиротска“ се превръща в галерия
Коментари Харесай

Улица „Пиротска“ става графити галерия на открито

Пешеходната част на столичната улица „ Пиротска “ се трансформира в изложба за модерно изкуство навън. В благородната задача сплотяват сили едни от най-хубавите графити актьори с деликатно подбрани, съгласувани цветово палитри и умела стилистика, като запретват ръкави и преобразяват стени, няколко трафопоста и електрически табла.

 
               

Идеята за плана „ Пиротска Сити Галери “ е на сдружението “CityWise ”, което си слага за цел да придаде по-красив образ на градското пространство, като го трансформира в място, което подава самоуверено ръка на изкуството. Организацията съществува от предходната година и в основаването й вземат участие хора с вещо око в областта на образните изкуства и архитектурата, сплотени от обща цел – да трансфорат града в по-приветливо място за всички.

От екипа залагат на символика, присъща за мястото, което да я направи елементарно разпознаваема и да се впише с усет. Добрата вест е, че се планува планът да се разрасне със идващото му издание на пролет. Тук е мястото да отбележим, че ако и в другите действия общината беше толкоз проведена, сигурно биха могли да бъдат реализирани чудеса. Защото градският образ на столицата ни има потребност от повече внимание и вложен труд от страна на управляващите, с цел да не се налага някой различен да прави тяхната работа.

Mожем да се насладим на преобразената с доста предпочитание и труд серия от електро кутии по продължението на ул. " Пиротска ", както и в пресечните улички  " Цар Самуил " и " Георг Вашингтон ". Една разходка обезпечено ще направи по този начин, че още дълго да долавяме наличието на изкуството както към себе си, по този начин и в живота. 

 

Arsek & Erase: приключеният стенна живопис за Pirotska City Gallery Местоположение: ул. Цар Самуил 107 Заповядайте да му се...
Posted by on 
 

Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР