Перуанският футболист Хеан Деса отдавна не генерира новини, свързани с

...
Перуанският футболист Хеан Деса отдавна не генерира новини, свързани с
Коментари Харесай

Бивш левскар стана медийна звезда в Перу заради издевателствата над майките на децата му

Перуанският футболист Хеан Деса от дълго време не генерира вести, свързани с неговите голове в тимовете на Левски, Алаинса Лима, Монпелие или Жилина.

По всичко проличава, че към този момент някогашният футболист има задоволително проблеми в персоналния живот, които надалеч не са свързани с футболния терен.

Например, през предходната седмица пред Magaly TV: La Firme, представен от сътрудниците от " Гонг ", някогашната партньорка на футболиста изясни какви ги е правил спортиста.

Все още брачната половинка на играча - Клейди Роси Медина, призна, че той я е насилвал. Тя е съобщила това в съда, защото не за първи път актуалният нападател на Карлос Стейнд е съден от някогашен сътрудник. Нешо повече, Роси го съди по същата причина, когато е била и бременна. Един от тези, които приказва с Медина в продукцията беше Елва Врачко. Тя наречи Деса " най-лошият татко измежду всички ".

" Това не е добър образец с него. Той не се преценява с децата си ", подчертава водещата. По същия метод Фернанда Карион, която е в Испания, уточни, че Деса няма никакъв контакт със сина си Матиас и тя е тази, която се грижи за него.

И Врачко, и Карион настояват, че са претърпяли пъкъл в връзките си с Хеан Деса. Карион разяснява, че би трябвало да моли за прехрана на сина си, като приказва, че е била изнудвана за парите в подмяна на цялост в персоналния живот. Тя е решила да отиде в Мадрид преди две години, с цел да даде на дребното си дете по-добър живот.

Врачко също има недоволства против Деса, че не се грижи за децата, които ѝ е направил. Моделът сподели, че в никакъв случай не получава цялостна прехрана.

" След четири години Хеан, той изплати за 4 години единствено шест издръжки ". Тя призна, че той я е пребил грубо в хода на връзката им и се е наложило моделът да лежи в болница.
 Хеан Деса още веднъж отхвърлен дисциплинарно
Няма край: Бивш левскар отпратен със скандал от следващ клуб

Играчът неведнъж е нарушавал клубните правилници
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР