Перник. Заместник-кметът на Перник Севделина Ковачева беше удостоена с голямото

...
Перник. Заместник-кметът на Перник Севделина Ковачева беше удостоена с голямото
Коментари Харесай

Перник: Заместник-кметът Севделина Ковачева беше удостоена с голямото признание „Личност на годината“ в категория „Политика“

Перник. Заместник-кметът на Перник Севделина Ковачева беше удостоена с огромното самопризнание „ Личност на годината “ в категория „ Политика “. Това оповестиха от Община Перник . Призът й беше връчен на обичайните награди на вестник „ Съперник “ от кмета Вяра Церовска, която завоюва оценката преди две години.
„ Щастлива съм да връча премията на Ковачева, тъй като знам, че живее непрекъснато със „ Сурва “ с Великден и с проблемите и на учебното обучение, и това което зависи от Общината, показа кметът и пожела на всички да са здрави, да имат силата да изпълнят тези фантазии, които желаят да им се осъществен.
Ковачева от своя страна пък изрече специфична признателност на вестник „ Съперник “ и КРИБ по тази причина, че дават такава висока оценка за работата, която са свършили през тази година.
„ Казвам свършили, тъй като не я одобрявам като персонална премия, а като премия за целия екип. Никой от нас не може да реализира нещо без взаимна поддръжка. Пожелавам на всички доста здраве светлина и уютни празници с обичаните хора “, показа Ковачева.
Събитието се провежда за седма поредна година от издателите и публицистите от първия в района частен всекидневник - вестник „ Съперник ”. За втора година то беше взаимно с КРИБ-Перник. Всички посетители бяха поздравени от издателя на „ Съперник “ Иван Петров и ръководителя на КРИБ Георги Милев. На празничното празненство участваха целият кметски екип, регионалният шеф Ирена Соколова, ръководителят на Общинския съвет Иво Савов, предприемачи, представители на институции, спортисти и създатели.
За предприемач на годината беше избран Георги Спасов от „ Венто - К “. В раздел „ Култура “ премията отиде при историка Симеон Мильов. Спортният шеф на ВК „ Миньор “ Асен Асенов взе наградата за персона на Перник в региона на спорта.Награди получиха още Емил Марков – шеф на Регионална дирекция „ Пожарна сигурност и отбрана на популацията “ и Румен Борисов от „ Сиемон Д “.
За положителното въодушевление на всички се погрижиха танцьорите и артистите от групировка „ Асти Денс “.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР